Χαντές: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαντές: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 | 9:40 μ.μ.




Πίσω αφήνουν το ματς με τον Νικολακάκη στον Παλληνιακό και στρέφουν την προσοχή τους σε αυτό με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου για το Κύπελλο. Όπως τόνισε ο τεχνικός του Παλληνιακού στο «epsanastisentra» η ομάδα του θα δώσει ό,τι μπορεί μέσα στο γήπεδο για να πάρει την πρόκριση.

«Νομίζω ότι πιάσαμε πολύ καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε ένα κενό στο διάστημα 45-60. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και των ευκαιριών που κάναμε θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει εύκολα το ματς. Ο Νικολακάκης είναι μια σκληρή ομάδα που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας και να γυρίσει το ματς», τόνισε ο Χαντές και συνέχισε: «Στο τέλος είμαστε ευχαριστημένοι από την αντίδραση που βγάλαμε και το γεγονός ότι αν και μας ήρθαν όλα ανάποδα δείξαμε θέληση και πάθος και κυνηγήσαμε ως το τέλος και δικαιωθήκαμε. Αφήνουμε πλέον πίσω μας αυτό το παιχνίδι».

Για το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο προπονητής του Παλληνιακού σχολίασε: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Από την αρχή το έχουμε δηλώσει αυτό. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ως μοναδικό στόχο το Κύπελλο. Αυτό σίγουρα θα τους έχει δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος κάτι που εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα έχουμε σίγουρα κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα μας, αφού αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, ενώ υπάρχει και κόπωση από τα συνεχόμενα ματς. Ωστόσο, θα δώσουμε ότι μπορούμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση».  

ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...