Αποχώρησε η Ειρήνη Κουνενάκη από τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου Παλλήνης κ. Α. Ζούτσου [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αποχώρησε η Ειρήνη Κουνενάκη από τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου Παλλήνης κ. Α. Ζούτσου [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 | 1:10 π.μ.


Tην αποχώρηση της από τη δημοτική παράταξη "Μια Πόλη για Όλους" με την οποία εκλέχθηκε δύο φορές (2010 και 2014) ανακοίνωσε χθες βράδυ με δήλωση της στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας και επί επταετία διατελέσασα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Ισότητας των Φύλων, κ. Ειρήνη Κουνενάκη. 

 
Η δήλωση έγινε μετά την ολοκλήρωση των προ ημερησίας διατάξεως συζητηθέντων θεμάτων και εύλογα επισκίασε την όλη συνεδρίαση, δεδομένου ότι η κ. Ε. Κουνενάκη, πέραν της πολύχρονης στενής συνεργασίας της με το Δήμαρχο κ. Αθ. Ζούτσο, ήταν το πρώτο άτομο από τη δημοτική ενότητα Παλλήνης που από τον Φεβρουάριο 2010 συμπορεύτηκε δημόσια μαζί του (ήταν Δήμαρχος Γέρακα) εν μέσω τοπικών εντάσεων και αντιπαραθέσεων εξ αιτίας της παράλληλης υποψηφιότητας του κ. Νίκου Έξαρχου, υποστηριζόμενης από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων του κ. Θόδωρου Γκοτσόπουλου, οι περισσότεροι εκ των οποίων, λίγους μήνες αργότερα ακολούθησαν τον κ. Αθ. Ζούτσο, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου 2010.
Αποκορύφωμα της στενής συνεργασίας του κ. Α. Ζούτσου και της κ. Ε. Κουνενάκη, η κοινή εκλογή τους ως μέλη της παράταξης του κ. Γιώργου Ιωακειμίδη στην ΚΕΔΕ και η συμμετοχή τους σε θεσμικά όργανά της.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου, το βίντεο αλλά και τις δηλώσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σχετικά με την παραίτηση της κας Κουνενάκη ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...