Ενώπιον σοβαρών καταγγελιών ο Δήμος Παλλήνης από την Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ενώπιον σοβαρών καταγγελιών ο Δήμος Παλλήνης από την Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών

Written By Pallini Press on Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 | 9:43 μ.μ.
Ενώπιον σοβαρών καταγγελιών και ενδεχομένως, καταλογισμού ποινικών ευθυνών βρίσκεται η δημοτική αρχή Παλλήνης εξ αιτίας, της πρωτοβουλίας της να καλέσει τις δύο προηγούμενες εβδομάδες την πολυεθνική εταιρεία Med Trust A.E στο Γέρακα και στην Παλλήνη για μια σειρά δωρεάν μετρήσεων σακχάρου & χοληστερόλης

Σε θέση καταγγέλλοντος, η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολόγων, Κυτταρολόγων, Παθολογοανατόμων, η οποία, με αυστηρά και σκωπτικά διατυπωμένο έγγραφο της προς το Δήμο Παλλήνης, εγκαλεί το Δήμαρχο

για παράνομη εκτέλεση ιατρικών πράξεων

«Ποιος και με ποια δικαιοδοσία, έδωσε την άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας (έστω για περιορισμένο χρονικό διάστημα) μίας μη ιατρικής αλλά εμπορικής μονάδας για εκτέλεση ιατρικών πράξεων;»

για άγνοια νόμου 

«Σας επισημαίνουμε ότι ο Νόμος για τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, απαγορεύει ρητά την «άσκηση της πλανόδιας ιατρικής»»

για διακινδύνευση της υγείας ή ακόμη και της ζωής των πολιτών

«Ποιος θα έχει την ποινική και αστική ευθύνη εάν συμβεί κάποιο ατύχημα λόγω ελλιπών μέτρων ασφαλείας; Όπως πχ μόλυνση τραύματος, ή μετάδοση νόσου (ηπατίτιδα B,C , AIDS κλπ).

για καταστρατήγηση διατάξεων του ιατρικού κώδικα

1. Ποιος υπογράφει τα εν λόγω αποτελέσματα; (διότι δικαίωμα έκδοσης και υπογραφής αποτελεσμάτων έχουν μόνο ιατροί Βιοπαθολόγοι).

2. Και έστω μετά την λήψη, με όποιον τρόπο, των όποιων αποτελεσμάτων τι γίνεται ο πιθανός ασθενής; Ποιος τον στέλνει που; Και ποιος τον αναλαμβάνει;


Δείτε την συνέχεια στον Νεολόγο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...