Σεισμός ΤΩΡΑ: Ισχυρή δόνηση ταρακούνησε την Αθήνα (Συνεχής Ενημέρωση) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σεισμός ΤΩΡΑ: Ισχυρή δόνηση ταρακούνησε την Αθήνα (Συνεχής Ενημέρωση)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 | 10:48 μ.μ.




Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ταρακούνησε την Αττική το βράδυ της Δευτέρας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 22.24 μμ 29 χλμ. βορειοανατολικά από Αθήνα με επίκεντρο τον Μαραθώνα και εστιακό βάθος 5 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο δίνει το σεισμό στους 4,5 βαθμούς Ρίχτερ, ενώ το Αριστοτέλειο δίνει το μέγεθος του σεισμού στους 4,4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Η δόνηση ήταν τόσο ισχυρή που έκανε τους κατοίκους σε ολόκληρη την Αττική να πεταχτούν από τα σπίτια τους.


Χουλιάρας για σεισμό

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο Γεράσιμο Χουλιάρα προέρχεται από τον ίδιο εστιακό χώρο που έδωσε το σεισμικό σμήνος στις 9 του μηνός όπου σε 10 ώρες σημειώθηκαν 18 σεισμικές δονήσεις.



Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/seismoi/story/852937/seismos-tora-isxyri-donisi-tarakoynise-tin-athina#ixzz54HwGzNIX

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...