Στα ημιτελικά ο Παλληνιακός, 2-1 τον Ολυμπιακό στον Άγιο Στέφανο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στα ημιτελικά ο Παλληνιακός, 2-1 τον Ολυμπιακό στον Άγιο Στέφανο!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 | 9:26 μ.μ.




Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Παλληνιακός, που επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι στο δεύτερο μέρος, ενώ όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μουστόγιαννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η συνέχεια βρήκε τον Παλληνιακό να κρατάει την υπεροχή και να απειλεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» από τη μεριά τους δεν ήταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Ωστόσο, κατάφεραν στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Γ. Κατσέρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.
Το ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανοικτό και ο Παλληνιακός βρήκε και δεύτερο γκολ. Μετά από κάθετη πάσα του Ματσαδέ στον Μπίτιλη, εκείνος πλάσαρε, ο Ντογκοτάρι απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σάμιος πρόλαβε τον αντίπαλο αμυντικό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός ήταν κυρίαρχος, έχασε πολλές ευκαιρίες για να «σφραγίσει» τη νίκη του, ενώ στάθηκε και άτυχος στο 60’, όταν μετά από πάσα του Γεωργουδάκη, ο Ματσαδές βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ντογκοτάρι, έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σάμιος πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση.
**Πολλές οι «επίσημες» παρουσίες στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου στην εξέδρα. Ανάμεσά τους οι πρόεδροι Γιώργος Παθιακάκης, ο Τάσος Αγγέλικας, ο Γιώργος Δρούγκας, οι προπονητές Θαλής Τσιριμώκος, Αλβέρτος Παπαδάκης, Γιάννης Μαγγίνας, Γιώργος Δημητρόπουλος και Γιώργος Τσούνης, ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων Μάκης Ράπτης, ο αρχιδιαιτητής Πέτρος Κόνιαρης και ο διαιτητής Βαγγέλης Κορδολαίμης. 

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Καραθανάσης, Τσαλίκογλου. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ.: Ντογκοτάρι, Κατσέρης Π., Πιζάνιας (83’ Λαμψιάς), Καρποντίνης (85’ Κοσκινιώτης), Μπερμπάντης, Μπούμπας, Κατσέρης Γ., Παπαντζίμας, Αθανασίου (58’ Μαστρογιάννης), Ζουρούδης, Τσεβάς (68’ Ντουντίγια).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Βλάχος, Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ (46’ Κολοτούρος), Ανδρίκος, Μαλάι, Γεωργουδάκης, Σάμιος, Ματσαδές (84’ Τσέρος), Μπίτιλης, Μουστόγιαννης (90’ Πούλιος).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...