Καρκούλιας: Το θέατρο του παραλόγου δυστυχώς παύει να είναι θέατρο. Είναι κάτι άλλο... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Το θέατρο του παραλόγου δυστυχώς παύει να είναι θέατρο. Είναι κάτι άλλο...

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 | 1:08 π.μ.



Τοπικό Συμβούλιο Ανθούσας
Συνεδρίαση 30 -11-1017

Μέλη :Δρακόπουλος(Πρόεδρος) Μανάκος ,Τσομάκη.
Παρευρέθηκαν : Πέντε Αντιδήμαρχοι,ο Πρόεδρος του ΔΣ και ο Πρόεδρος της Β/θμιας Σχ. Επιτροπής. 

Θέματα προς συζήτηση: Τεχνικό πρόγραμμα Ανθούσας και διάφορα θέματα προ ημερησίας διάταξης.
Πρόθεση παρευρισκομένων «αρχόντων»: Καπέλωμα της συζήτησης λόγω πλειοψηφίας προσώπων με φωνές και υποδείξεις πως πρέπει να γίνεται το συμβούλιο.
Δυστυχώς η ευτυχώς η κ. Τσομάκη τα έβγαλε πέρα μόνη εναντίον όλων.

Στην πολιτικής σημασίας ερωτησή μου στον κ. Δρακόπουλο, αν του εδόθησαν τα κλειδιά του τοπικού καταστήματος τα οποία του είχαν αφαιρεθεί και ως εκ τούτου η ελεύθερη είσοδος στο γραφείο του ,απάντησε με ειρωνικό ύφος « παρήλθε ο νόμιμος χρόνος ,δεν μου εδόθη απάντηση από τον δήμαρχο στη αιτησή μου και ευρίσκομαι ακόμη υπό τιμωρία». 

Στην συνέχεια αντιδήμαρχος απαντώντας είπε « αν και εγώ ήμουν δήμαρχος δεν θα σου έδινα κλειδιά γιατί μας πήγες στην αστυνομία, και αν μπείς και πάρεις έναν υπολογιστή από το τοπικό κατάστημα ποιος θα το πληρώσει».

Ο Πρόεδρος ως ήταν φυσικό αντέδρασε,θιγώμενος από τον ιταμό τρόπο αντιμετωπισής του,απάντησε ότι δεν είναι κλέφτης, η Τσομάκη υπό την πίεση όλων αυτών των αρχόντων , πρότεινε την αναβολή της συζήτησης λόγω του ότι δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις ήρεμα και αποχώρησε.

Παραλειπόμενα:
Στην έξοδο σχηματίσθηκε πηγαδάκι από τους αγράμματους της παρεούλας (τους ξέρω) οι οποίοι έβριζαν εμένα με την λέξη που χρησιμοποιούν τα παιδιά οι φαναρτζήδες τα γκαρσόνια, και οι σιδεράδες .

Συμπέρασμα:
Η αλαζονεία ,η αυταρχικότητα , το δέσιμο με την εξουσία, έχουν μεταδοθεί και στους πιο «κάτω» και αυτό είναι επικίνδυνο. 

Αξίζουν αυτοί οι «κάτω» να βρίσκονται μπροστά από 70000 δημότες;

Μπορούν να ανταποκριθούν με τις ελάχιστες γνώσεις τους στην διαμόρφωση μιας σύγχρονης κοινωνίας;


_______________________________________________
 ALTANIS
_______________________________________________

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...