Παλληνιακός: Έκτακτη Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. την Κυριακή 10/12/2017 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Έκτακτη Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. την Κυριακή 10/12/2017

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 | 7:35 μ.μ.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στα Γραφεία του Σωματείου με την επωνυμία ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. στην Παλλήνη και επί της οδού Αγ. Αθανασίου 2, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο. 


Ανακοινώνονται τα κάτωθι: 

1) Μέχρι και την λήξη της έκτακτης συνεδρίασης δεν κατατέθηκε στην γραμματεία του συλλόγου η έγγραφη παραίτηση του Προέδρου κύριου Καμπουρίδη Γιάννη όπως δημοσίως και με δήλωση του είχε αναγγείλει. 

2) Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. ανακοινώνουν τις παραιτήσεις τους. 

3) Σύμφωνα με το καταστατικό συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου με μόνο και αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. 

4) Η έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίζεται την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 18:00 στα Γραφεία του Σωματείου με την επωνυμία ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. στην Παλλήνη και επί της οδού Αγ. Αθανασίου 2. 

5) Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την διαδικασία θα γίνουν γνωστές με νεώτερη ανακοίνωση. 

Με εκτίμηση 

Τα μέλη του Δ.Σ. 

1. ΓΙΑΒΡΟΥΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 
2. ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 
3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 
4. ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 
5. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
6. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
7. ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
8. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...