Με καθυστέρηση και απροθυμία δρομολογήθηκε η συγκρότηση της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης στο Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με καθυστέρηση και απροθυμία δρομολογήθηκε η συγκρότηση της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης στο Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 | 8:26 μ.μ.




Με σημαντική καθυστέρηση και με εμφανή την προσπάθεια υποβάθμισης της θεσμοθετημένης διαδικασίας, η δημοτική αρχή του Δήμου Παλλήνης δρομολόγησε την εφαρμογή του άρθρου 76 παρ.1 του Νόμου 3852/2010 για σύσταση δημοτικής επιτροπής διαβούλεσης, προσκαλώντας τους πολίτες και τους εκπροσώπους των τοπικών συλλογικών φορέων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής. 

Η πρόσκληση είναι αναρτημένη σε εσωτερική σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου Παλλήνης και για την ανεύρεση της απαιτείται κάποια προσπάθεια σε αντίθεση με άλλες ανακοινώσεις του Δήμου, οι οποίες, όχι μόνο είναι ευδιάκριτες, αναδεικνύουν και θέματα ευρέως γνωστά από πολύ καιρό στην τοπική κοινωνία......

Δείτε την συνέχεια στον ΝΕΟΛΟΓΟ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...