Μερτύρης: Νιώθω περήφανος για τον σπουδαίο φίλο Βίκτωρα Παναγιωτακόπουλο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Νιώθω περήφανος για τον σπουδαίο φίλο Βίκτωρα Παναγιωτακόπουλο!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 | 8:57 π.μ.



Νιώθω πραγματικά περήφανος για την αναγνώριση της σπουδαίας  επιστημονικά αλλά και προπάντων  της ανθρώπινης συμπεριφοράς  του συμπολίτη μας , συνοδοιπόρου στα δρώμενα του Δήμου μας, αλλά και προσωπικού μου φίλου, Καρδιοχειρουργού  Βίκτωρα Παναγιωτακόπουλου, από έναν τόσο σημαντικό διεθνή οργανισμό

Προσωπικά γνωρίζω  από πολλού τις αξίες με τις οποίες λειτουργεί  στην επιστήμη   και στην ζωή του ο Βίκτωρας. Η αναγνώριση όμως της προσφοράς του από τον διεθνή οργανισμό – InternationalOrganizationforMigration(IOM).TheUNMigrationAgency- με γεμίζει ιδιαίτερη χαρά.

Σε μια περίοδο που  αρχές και αξίες εκπίπτουν στον βωμό του κέρδους, ιεροί όρκοι παραβιάζονται  στην αγωνιώδη ανταγωνιστική διαπάλη για καριέρα,  είναι υποχρέωση μου να δημοσιοποιήσω στην κοινωνία μας,  αυτήν την διαφορετικότητα  του λαμπρού επιστήμονα, αλλά τελικά και σπουδαίου ανθρώπου, γνωρίζοντας πως θα  τον στενοχωρήσω γι’ αυτή μου την ενέργεια.  

Πρέπει όμως να γνωρίζουμε όλοι τους σημαντικούς ανθρώπους, που  περνούν δίπλα μας διακριτικά, ακριβώς γιατί είναι σπουδαίοι. Για να ανανεώνουμε  αφ’ ενός την ελπίδα μας, αλλά και να διδάσκουμε στα παιδιά μας  ξεχωριστά πρότυπα.

Παν. Μερτύρης.
Επ. Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Παλλήνης.    





______________________________________

 photo asfaleieskoutsikouri-pallinipress_zpshg5ruqu3.gif

______________________________________

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...