Καρκούλιας: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 | 9:30 π.μ.




Ε ρέ Φώφη τι του έκανες; 

Θα ψηφίσει ο κύριος αυτός την Κυριακή για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς όπου κυρίαρχο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ;


Αν ψηφίσει τι θα γίνει με την Δούρου που της «το παίζει» πολιτικός φίλος και μέσω αυτής έχει πρόσβαση στον «κακό»» Σύριζα;
Κάτι μου λέει ότι θα « λακίσει» από την κάλπη την Κυριακή.


Οι λόγοι;
Το πάνω από μισό ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία του Δήμου το έχει « δέσει» με τους Κώστα, Δημήτρη, Αλέκο, Πόπη, Γιάννη, Βασίλη, Θοδωρή(Πρόεδρο ΔΣ –Αντιδημάρχους), και συμβούλους Ανδρέα( εκλογομάγειρα), Αγγελο ,Βασιλική ,Γιώργο κτλ. οπότε δε έχει ανάγκη το υπόλοιπο.


Κερδίζει έτσι την ανοχή (ως δήθεν ανεξάρτητος) στελεχών της ΝΔ που τα έχει ήδη προσεγγίσει, ρίχνοντας συνάμα δίχτυα και προς μεριά Σύριζα.
Βλέπεις η απλή αναλογική που έρχεται, θέλει πονηρή στρατηγική και έλλειψη κάθε συναισθηματισμού.
Εχει ξεχάσει ότι το ΠΑΣΟΚ και ο γράφων τον έβγαλαν Δήμαρχο. 


Στην περίπτωση αυτή!!!! 


Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο

πηγή facebook

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...