ΜΕΖΑ Coffee Bar στη Παλλήνη: Το μεγάλο κτήμα με το επιβλητικό κτίσμα και τον καταπράσινο κήπο κερδίζουν από την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις σου [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΕΖΑ Coffee Bar στη Παλλήνη: Το μεγάλο κτήμα με το επιβλητικό κτίσμα και τον καταπράσινο κήπο κερδίζουν από την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις σου [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 | 3:19 μ.μ.




Από το Σάββατο 21/10 ξεκίνησε την λειτουργία του το ΜΕΖΑ Coffee Bar.
(Εθνικής Αντιστάσεως41, δίπλα από την Εφορία της Παλλήνης).

Μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα από νέους ανθρώπους. Τον κο Γιώργο Ζάβρα και τις αδελφές Νίκη και Δήμητρα Μερτύρη.

Το μεγάλο κτήμα με το επιβλητικό κτίσμα και τον καταπράσινο κήπο  κερδίζουν από την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις σου.

Περνώντας την μεγάλη πύλη, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με έναν τεράστιο αύλιο χώρο πλημμυρισμένο από κατασκευές που συνταιριάζουν αρμονικά το ημικατεργασμένο ξύλο και το «άβαφο» μέταλλο, δεμένες άριστα με το πράσινο περιβάλλον. Μελετημένες στην τοποθέτηση τους, είτε κάτω από την σκιά των αναπτυσσόμενων πλατανιών είτε κάτω από τις τέσσερεις επιβλητικές ομπρέλες, είτε περιμετρικά με πλάτη την ελατοειδή βλάστηση. Με τα πολύ όμορφα υποβοηθητικά μαξιλάρια συμπληρώνεται το παιχνίδι των χρωμάτων που λειτουργεί χαλαρωτικά και «υπόσχεται», πως πράγματι θα απολαύσεις τον καφέ σου  με την εφημερίδα σου ή  την συνεύρεση σου με τους φίλους σου.

Το ΜΕΖΑ όμως έχει προνοήσει και μεριμνήσει και για τους μικρούς του φίλους. Δύο καταπράσινα με γκαζόν στρέμματα, που θα πλημμυρίσουν από παιχνίδια  στη διάθεση τους. Έτσι λοιπόν δίνεται η δυνατότητα στα νέα ζευγάρια να απολαμβάνουν την έξοδο τους μαζί με τα παιδιά τους που θα παίζουν μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. 

Όσο για τους μέσα χώρους, έχουν διαμορφωθεί πραγματικά με κέφι και μεράκι για να σου προσφέρουν θαλπωρή,  την περίοδο του Χειμώνα. Στο υπερυψωμένο ισόγειο η μεγάλη μπάρα κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ τα αναπαυτικά πολυθρονάκια  τύπου «σαλέ» σου αποδεικνύουν τον σεβασμό της επιχείρησης προς τον επισκέπτη της.

Ανεβαίνοντας την αέρινη γυαλιστερή με ξύλινα σκαλοπάτια σκάλα στον άνω χώρο, έναν χώρο πιο «προσωπικό», θα διαπιστώσεις πως εκεί στους αναπαυτικούς καναπέδες θα μπορείς να απολαμβάνεις όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και όχι μόνο. Τα χρωματικά μοτίβα, σύγχρονα, μοντέρνα, χωρίς να κουράζουν, συμπληρώνουν την εικόνα της επιμελημένης φροντίδας.

Θα ήταν παράλειψη να μη σχολιάσουμε το ευγενές καλωσόρισμα των παιδιών που εργάζονται στο καφέ που με περισσή φροντίδα φροντίζουν για την ευχάριστη φιλοξενία στους χώρους.

Το ΜΕΖΑ Cofee Bar αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς  της Πόλης μας και θα αποτελέσει- είμαι βέβαιος – και πόλο έλξης ανθρώπων από τις γύρω περιοχές.

Του ευχόμαστε μια μακραίωνη πορεία.


Η συντακτική ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΗPRESS το προτείνει ανεπιφύλακτα.

κάντε κλικ πάνω στις εικόνες 
για μεγέθυνση






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...