Μαρκόπουλο: Το τελευταίο αντίο σε μάνα και κόρη…. Κηδεύτηκαν μαζί. Τραγική φιγούρα ο άτυχος πατέρας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μαρκόπουλο: Το τελευταίο αντίο σε μάνα και κόρη…. Κηδεύτηκαν μαζί. Τραγική φιγούρα ο άτυχος πατέρας

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 | 10:03 μ.μ.




Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στη 17χρονη Μαρίνα, η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια της μητέρας της, το πρωί του Σαββάτου, στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο.
Το μεσημέρι της Τρίτης, στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου, ο πατέρας της Μαρίνας κλήθηκε να αποχαιρετήσει την κόρη του, αλλά και την 54χρονη γυναίκα του Ασπασία.


Οι κηδείες των δυο γυναικών πραγματοποιήθηκαν στις 15.00 στο Κοιμητήριο Μαρκόπουλου.
Πέρα από συγγενείς, συμμαθητές της 17χρονης έδωσαν το παρόν για να την αποχαιρετήσουν. Μέχρι και η αγαπημένη της ομάδα, η ΑΕΚ έστειλε στεφάνι για να την αποχαιρετήσει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...