Μερτύρης: Χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση της ΕΥΔΑΠ να εγκρίνει τη μελέτη του αποχετευτικού δικτύου στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση της ΕΥΔΑΠ να εγκρίνει τη μελέτη του αποχετευτικού δικτύου στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας

Written By Pallini Press on Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 | 4:03 μ.μ.Χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση της ΕΥΔΑΠ να εγκρίνει τη μελέτη του αποχετευτικού δικτύου στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας με αποδέκτη το ΚΕΛ Ψυτάλλειας.
Η απόφαση βάζει ένα θετικό τέλος στην 20ετή επίπονη προσπάθεια των κατοίκων, των φορέων και των πρώην δημοτικών αρχών της πόλης να δοθεί οριστική λύση στο υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα της περιοχής μας, τις περιβαλλοντικές συνέπειες του οποίου θα «πληρώνει» η τοπική κοινωνία και οι μέλλουσες γενιές με βαρύτατο κόστος.
Η παράταξη που έχω την τιμή να ηγούμαι και προσωπικά ο ίδιος, διαχειριστήκαμε από την πρώτη στιγμή, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, με αίσθημα ευθύνης, μετροέπειας και αυτοσυγκράτησης το σοβαρό ζήτημα της αποχέτευσης.
Αποφύγαμε τις στείρες συνθηματολογίες, τα προεκλογικά «πυροτεχνήματα», τις πομπώδεις υποσχέσεις προς τους συμπολίτες μας και υιοθετώντας σταθερά και ανυποχώρητα την άποψη ότι τη λύση στο χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης, μόνο η κεντρική διοίκηση μπορεί να τη δώσει γιατί αυτή το συντήρησε, αυτή το υπέθαλψε και αυτή με την 20ετή ολιγωρία της και απραξία της, το διόγκωσε σε βάρος της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.
Η πολιτεία άφησε το πρόβλημα στο περιθώριο και αυτή τελικά το έβγαλε από το περιθώριο.

Προσωπικά, εκφράζω την ικανοποίηση μου προς την κυβέρνηση που είχε την πολιτική βούληση να δώσει ένα τέλος στη μεγάλη, απαράδεκτη, χρόνια αυτή εκκρεμότητα που βασάνισε και εξάντλησε οικονομικά τη μέση οικογένεια της πόλης και βέβαια συγχαίρω τη δημοτική αρχή γιατί συνέργησε στο κλείσιμο μιας γκρίζας σελίδας που συντηρήθηκε από την εποχή που οι τρεις δημοτικές ενότητες αποτελούσαν Κοινότητες.
Ελπίζουμε, η συνέχεια να μην εμπλακεί σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να μην επιβαρυνθεί από καθυστερήσεις που θα μετακινήσουν τόσο την έναρξη όσο και την ολοκλήρωση του έργου σε βάθος ετών.
Στηρίζουμε τη δημοτική αρχή στο συγκεκριμένο έργο, θα είμαστε κοντά της στα όποια τυχόν προβλήματα αντιμετωπίσει κατά την έναρξη και εξέλιξη του και θέλουμε να ελπίζουμε ότι ειδικά σε αυτό το μεγάλο έργο θα λειτουργήσει με αρχές απόλυτης διαφάνειας και όχι εν κρυπτώ όπως μας έχει συνηθίσει στα επτά χρόνια που έχει τη διοίκηση του ενιαίου Δήμου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...