ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ “28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ “28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 | 10:50 μ.μ.




ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017  

Γενικός σημαιοστολισμός από 8ης πρωινής της 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 μέχρι το βράδυ (Δύση) του ηλίου της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017.                                  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών  καταστημάτων,  καθώς και Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών Δημοσίου Δικαίου,  Ιδιωτικών καταστημάτων και κοινόχρηστων χώρων κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 - ΜΕΡΟΣ Α΄ 

Ώρα 07:30: Χαρμόσυνες Κωδωνοκρουσίες στους Ιερούς Ναούς. 

Ώρα 10:00: 

  • Προσέλευση στο Μητροπολιτικό Ναό ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ των μαθητών των Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα,
  • Στον Ιερό Ναό ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ των μαθητών των Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης
  • Στον Ιερό Ναό ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ των μαθητών των Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας. 

Ώρα 10:10 Προσέλευση των προσκεκλημένων. 

  • Α. Στην έδρα του Δήμου, στο Μητροπολιτικό Ναό ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στο ΓΕΡΑΚΑ, προσέλευση του Αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Μπαξεβάνη, ως αναπληρωτή Δημάρχου μετά μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας ΓΕΡΑΚΑ  και λοιπών προσκεκλημένων. 
  • Β. Στη Δημοτική Ενότητα ΠΑΛΛΗΝΗΣ, στον Ιερό Ναό ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ, προσέλευση του Δημάρχου κ. Αθανασίου  Ζούτσου, μετά του Δημοτικού Συμβουλίου, του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας ΠΑΛΛΗΝΗΣ,του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης,του Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος και λοιπών προσκεκλημένων. 
  • Γ. Στη Δημοτική Ενότητα ΑΝΘΟΥΣΑΣ στον Ιερό Ναό ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, προσέλευση του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Μπάρπα, μετά μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,του    Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας ΑΝΘΟΥΣΑΣ και λοιπών προσκεκλημένων. 

Ώρα 10:30 ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ

Ώρα 10:45:

Επιμνημόσυνη Δέηση στον χώρο των ΗΡΩΩΝ των Δημοτικών Ενοτήτων. 

Πανηγυρικός της ημέρας - Κατάθεση στεφάνων υπέρ ΠΕΣΟΝΤΩΝ 

Σιγή ενός λεπτού - ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΜΕΡΟΣ Β΄ 

Ώρα   11:30 - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ  

  • επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα,
  • επί της Λεωφόρου  Μαραθώνος στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης
  • επί της Λεωφόρου Ανθούσας στη Δημοτική Ενότητα  Ανθούσας. 

ΜΕΡΟΣ Γ΄

Ώρα 12:30 Χορευτικά από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Παλλήνης στο χώρο του Ηρώου στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...