Οι Ξένες Γλώσσες ΚΑΤΣΕΛΗ στις 22.10.2017 συμμετέχουν στη δράση 'Your Τhoughts Οn Greece' Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι Ξένες Γλώσσες ΚΑΤΣΕΛΗ στις 22.10.2017 συμμετέχουν στη δράση 'Your Τhoughts Οn Greece'

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 | 1:25 π.μ.

 

 

 

'Your Thoughts On Greece'



Αγαπητοί Γονείς,
 
Είναι μεγάλη μας χαρά που οι Ξένες Γλώσσες ΚΑΤΣΕΛΗ συμμετέχουν στις 22 Οκτωβρίου σε μία δράση που γίνεται για πρώτη φορά πανελλαδικά.
Η δράση 'Your Τhoughts Οn Greece' είναι ένα project που θα βοηθήσει να έρθουν οι πιο μεγάλοι μαθητές μας σε επαφή με την Αγγλική γλώσσα και εκτός τάξης!

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της δράσης, οι συμμετέχοντες μαθητές με την βοήθεια των καθηγητών τους, θα υποβάλλουν σύντομες ερωτήσεις στα Αγγλικά, από προκαθορισμένο ερωτηματολόγιο στους ξένους επισκέπτες. Οι απαντήσεις θα επεξεργαστούν, για να γίνουν στη συνέχεια μάθημα εργασίας μεταξύ των μαθητών στις τάξεις και των Κ.Ξ .Γ μέσω Skype 

Αυτό που θα χρειαστούμε από εσάς είναι να συμπληρώσετε μία υπεύθυνη δήλωση που θα σας δοθεί για τη συμμετοχή του παιδιού σας. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι:
  • η συνάντηση είναι στις 22/10/2017, στις 09:00, στη στάση του Μετρό Παλλήνης
  • θα είμαστε στο Καλλιμάρμαρο για τη δράση μας στις 10:00
  • σκοπός μας είναι να έχουμε επιστρέψει το αργότερο μέχρι τις 13:00
  • το κάθε παιδί θα χρειαστεί να έχει μαζί του 2 εισιτήρια για το μετρό
Σας ευχαριστούμε. Είμαστε σίγουροι πως θα το απολαύσουμε όλοι μας!

Με εκτίμηση,
Ματίνα Κατσέλη 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...