ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 03/10/2017 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 03/10/2017

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 | 3:12 μ.μ.



Καλείστε σε δημόσια συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ) στις 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, του έτους 2017, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί του κάτωθι μοναδικού θέματος:

Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος του Δήμου Παλλήνης προς την Ε.ΥΔ.ΑΠ. Α.Ε. για την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου και των εξωτερικών διακλαδώσεων, που αντιστοιχούν στο προς κατασκευή δευτερεύον δίκτυο των Δ.Ε Ανθούσας, Δ.Ε. Γέρακα, Δ.Ε. Παλλήνης (πλην των περιοχών Κάντζας-Λεονταρίου και Κάτω Μπαλάνας) του Δήμου Παλλήνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...