Παλληνιακός: Δείπνο σε οικογενειακό κλίμα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Δείπνο σε οικογενειακό κλίμα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:08 π.μ.



Στον υπέροχο χώρο του Cook and Grill στο Γέρακα σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα γευμάτισε το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ.

Η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας, κάτι που επρόκειτο να συμβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αναβλήθηκε λόγω της απουσίας του Γιάννη Στασινόπουλου στην Αμερική.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς απέδειξε ότι ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ είναι οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων.

Παρών στο δείπνο και ο "ισχυρός άντρας" της ομάδας της ΠΑΛΛΗΝΗΣ, κος Γιάννης Στασινόπουλος ο οποίος χαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές και είχε ευχάριστους διαλόγους με αρκετούς από αυτούς.

Ο πρόεδρος της ομάδας κος Γιάννης Καμπουρίδης ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή επιτυχία και πολλές νίκες ενόψει του μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

"Θέλω απ' όλους να δείξετε χαρακτήρα και να τα δίνετε όλα σε κάθε ματς ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας." πρόσθεσε ο κος Καμπουρίδης.

Τέλος να τονίσουμε ότι το δείπνο ήταν μία ευγενική χορηγία του επιχειρηματία και πρώην προέδρου του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ κου Βαγγέλη Αλμπάνη.

ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ - ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

 ΧΑΝΤΕΣ - ΓΑΛΑΝΗΣ


ΦΩΣΚΟΛΟΣ


COOK & GRILL ΓΕΡΑΚΑ


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

 ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...