ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 | 12:13 π.μ.

Αγαπητοί συνδημότες, 

Η διατήρηση και καθαριότητα του αστικού μας περιβάλλοντος, είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας. Ο Δήμος μας, με σταθερή την προσήλωση του τα τελευταία χρόνια στην προστασία και την διαφύλαξη του περιβάλλοντος, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβάλλει ουσιαστικά στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.

Ο Δήμος μας κινούμενος στα παραπάνω πλαίσια, παρακαλεί τους δημότες και τους κατοίκους, να εναποθέτουν τα ογκώδη οικιακά απορρίμματα (στρώματα, έπιπλα κλπ), ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ από τα κλαδέματα δέντρων, γιατί τα τελευταία αξιοποιούνται ως λίπασμα.

Αντίθετα τα ογκώδη οικιακά απορρίμματα, όταν είναι ανανεμιγμένα με κλαδιά ΔΕΝ γίνονται δεκτά για απόρριψη στους χώρους υγειονομικής ταφής.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος ΔΕΝ περισυλλέγει οικοδομικά απόβλητα (μπάζα). Η ευθύνη απομάκρυνσης και απόρριψης τους γίνεται από τον παραγωγό τους σύμφωνα και με τις διατάξεις του κανονισμού καθαριότητας.

Με το παρόν ενημερωτικό δελτίο, ευελπιστούμε να θέσουμε από κοινού τις βάσεις για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας, δημιουργώντας μαζί τον ιδανικό τόπο για τα παιδιά μας, συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική διαπαιδαγώγησή τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...