Στασινόπουλος: «Εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο!» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στασινόπουλος: «Εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο!»

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 | 8:47 π.μ.

 

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα έμεινε ο Γιάννης Στασινόπουλος, όπως τόνισε στο «epsanastisentra». Ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού έδειξε ιδιαίτερα προσγειωμένος και ευχήθηκε να συνεχίσουν όλα στην ομάδα ρολόι ως το φινάλε και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί, με τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, ότι αποκαλεί «συνεργάτες» όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα, ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ σε όλα τα επίπεδα.
-Για το ματς της πρεμιέρας με τον Κεραυνό Κερατέας, ο Γιάννης Στασινόπουλος ανέφερε: «Σχετικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι κάναμε ιδανικό ξεκίνημα. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, οι παίκτες μας αντέδρασαν και έφτασαν δίκαια πιστεύω στην νίκη».

-Για τις πολλές μεταγραφές ποιοτικών παικτών και τονν προπονητή της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού σημείωσε: «Είναι αλήθεια ότι θεωρούμαστε μια υπερπλήρης ομάδα, με μεγάλο βάθος στο ρόστερ, αυτός όμως είναι απαραίτητο στοιχείο για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Παράλληλα, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Χαντέ, τόσο για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, όσο και για τη σωστή και δίκαιη διαχείριση των ποδοσφαιριστών και είμαι βέβαιος πως γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει».

-Για τη συνολική λειτουργία της ομάδας και τη συνέχεια, ο Γιάννης Στασινόπουλος τόνισε: «Από την έως σήμερα λειτουργία της πρώτης ομάδας, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όλοι οι συνεργάτες μου ανταποκρίνονται 100% στα επαγγελματικά πρότυπα, τα οποία τους ζητήσαμε να εργάζονται. Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί έως το τέλος της περιόδου και μαζί με τον κόσμο της Παλλήνης, που έχει αγκαλιάσει την νέα αυτή προσπάθεια, να πανηγυρίσουμε την άνοδο του Παλληνιακού στην Γ’ Εθνική».

**Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης το ΔΣ του Παλληνιακού θα παραθέσει δείπνο στην ομάδα, σε μαγαζί του Γέρακα, κάτι που επρόκειτο να συμβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αναβλήθηκε λόγω της απουσίας του Γιάννη Στασινόπουλου στην Αμερική.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...