Μερτύρης: Συμπολίτες, πολιτικοί παλαιάς κοπής, θεωρούν ότι μπορούν ακόμη να μας κοροϊδεύουν - Η διοίκηση του κ. Ζούτσου στο επίπεδο της υποσχεσιολογίας και των παραπλανήσεων βαθμολογείται με άριστα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Συμπολίτες, πολιτικοί παλαιάς κοπής, θεωρούν ότι μπορούν ακόμη να μας κοροϊδεύουν - Η διοίκηση του κ. Ζούτσου στο επίπεδο της υποσχεσιολογίας και των παραπλανήσεων βαθμολογείται με άριστα

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:31 π.μ.

 

Συμπολίτες. 
Με αφορμή την είσοδο μας στην εποχή του Φθινοπώρου και ουσιαστικά την επανεκκίνηση μας, μετά την θερινή «ραστώνη»  για την περίοδο  17-18, θα ήθελα  να σας ευχηθώ  στον καθένα σας προσωπικά,  η περίοδος αυτή να αποφέρει  δημιουργικά αποτελέσματα και σημαντικούς καρπούς από τις επιδιώξεις σας. 
Παράλληλα να σας επαναδιατυπώσω  ως Επικεφαλής της μεγάλης δημοτικής μας  Παράταξης, «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις», την σταθερή μας  προσήλωση  στον αγώνα για τον εκσυγχρονισμό των Δημοτικών μας υπηρεσιών, ώστε να έχουμε βελτιωμένες παροχές  και  ταυτόχρονα  στην αισθητική αναβάθμιση της Πόλης μας.
Η περίοδος που θα ακολουθήσει θα είναι δύσκολη για την Ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται για έβδομη συνεχή χρονιά.
Για τον λόγο αυτό ζητώ απ’ όλους μας αλληλέγγυα στάση και ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση προς τις ευπαθείς  ομάδες συνανθρώπων μας.   Όλοι βοηθάμε και στηρίζουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε , προκειμένου να αντέξουμε  ως κοινωνία στην κρίση που καλά κρατεί.
Συνδημότες. 
Από την περίοδο αυτή μπαίνουμε ουσιαστικά και στην εποχή της παροχολογίας. Η διοίκηση του κ. Ζούτσου  στο επίπεδο της υποσχεσιολογίας, των παραπλανήσεων, των έργων της τελευταίας στιγμής, -γιατί αυτά θυμούνται οι δημότες όπως πιστεύει- βαθμολογείται με άριστα.
Πολιτικοί παλαιάς κοπής, θεωρούν ότι μπορούν ακόμη να μας κοροϊδεύουν.
Οφείλουμε όλοι μας  να έχουμε τον νου μας και να μη αποδεχόμαστε την υποτίμηση της νοημοσύνης μας από μια διοικητική ομάδα, που πρέπει να την στείλουμε σπίτι της.
Παναγιώτης Μερτύρης.
Μαζί δυνατά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...