Ασταμάτητη Στεφανίδη: Έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα για τα ελληνικά χρώματα - Κατέκτησε το διαμάντι για δεύτερη σερί χρονιά! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ασταμάτητη Στεφανίδη: Έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα για τα ελληνικά χρώματα - Κατέκτησε το διαμάντι για δεύτερη σερί χρονιά!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:44 μ.μ.

 

Δεν σταματά πουθενά η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έφτασε στην κορυφή και του diamond league (για δεύτερη σερί χρονιά) κατακτώντας την πρώτη θέση στις Βρυξέλλες

Δικό της κι αυτό! Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο άλμα επί κοντώ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Η Ελληνίδα αθλήτρια, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα για τα ελληνικά χρώματα.

Η αθλήτρια του Μιτς Κρίερ κατέκτησε την πρώτη θέση στο diamond league των Βρυξελλών και έφτασε στο πολυπόθητο διαμάντι για δεύτερη σερί χρονιά. Μάλιστα το διαμάντι παραμένει σε ελληνικά χέρια αφού το 2015 είχε κατακτηθεί από τη Νικόλ Κυριακοπούλου. 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4,65 μέτρα που πέρασε με την πρώτη. Στην συνέχεια είχε μια αποτυχημένη στα 4,75 ύψος που η μεγάλη της αντίπαλος Σάντι Μόρις πέρασε με την πρώτη. Η Αμερικανίδα όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,85 που η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη, επίδοση που της έδωσε και την πρώτη θέση στη σειρά των diamond league. Στη συνέχεια δοκίμασε και στα 4,92 για νέο πανελλήνιο ρεκόρ αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Αυτή είναι η 15η νίκη για την Στεφανίδη μέσα στη χρονιά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραμένει μάλιστα αήττητη στους αγώνες που έχει δώσει στον ανοιχτό στίβο για το 2017. Η Στεφανίδη διεύρυνε και το σερί που έχει απέναντι στην Σάντι Μόρις. Η Στεφανίδη έχει επικρατήσει της μεγάλης της αντιπάλου τον τελευταίο χρόνο, στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων, τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό του diamond league στις Βρυξέλλες.

Πηγή sdna.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...