ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ: 40 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ: 40 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:55 μ.μ.

 

Μετακομίζεις σε νέα πόλη και αποκτάς για πρώτη φορά το δικό σου σπίτι; Τότε σίγουρα χρειάζεσαι έμπνευση για να διακοσμήσεις τον νέο σου χώρο. Και σε αυτό το post θα βρεις αρκετή.

Tip #1: Φωτισμός + υφές. Δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα που θα σε κρατάει σπίτι ρίχνοντας στις καρέκλες ή στον καναπέ ριχτάρια από συνθετική γούνα προβάτου. Παράλληλα, παίξε με πηγές φωτός όπως επιδαπέδια φωτιστικά και κεριά.

Tip #2: Αν δεν έχεις budget για μια εξολοκλήρου νέα επίπλωση, πες «ναι» σε vintage έπιπλα που μπορείς να βρεις στην αποθήκη των γονιών σου. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με boho κομμάτια.





————————————————————————————————————

ALTANIS FURNITURE

Ανακαλύψτε τις εκπτώσεις μας
Έως 40% σε επιλεγμένα είδη 

 ALTANIS

————————————————————————————————————

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...