Τρομερή Στεφανίδη στη Ζυρίχη και 13η νίκη σερί! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τρομερή Στεφανίδη στη Ζυρίχη και 13η νίκη σερί!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 | 2:37 π.μ.




Όταν η Στεφανίδη πηγαίνει πάνω από το 4.80μ. δε χάνει. Σε 16 αγώνες έχει κερδίσει τους 15. Αυτό έκανε και σήμερα που επικράτησε και στη Ζυρίχη περνώντας το 4.87μ. Και κάτι ακόμα. Στον πρότελευταίο αγώνα της σεζόν και λίγο πριν μπούμε στη μήνα Σεπτέμβριο, η Στεφανίδη σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της!


Η Ελληνίδα επίκοντίστρια ξεκίνησε πάλι πάνω από το 4.60μ. (4.62μ.) για να το περάσει με την πρώτη όμως και το 4.72μ. στο οποίο σταμάτησαν πολλές από τις αντίπαλες της και στη συνέχεια ισοφάρισε το ρεκόρ αγώνα στο 4.77μ. που μόλις πριν από δύο λεπτά είχε κάνει η Σάντι Μόρις (4.76μ. ήταν το προηγούμενο από πέρσι, όταν η Χόλι Μπράντσο είχε κερδίσει τον αγώνα).

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική ξεσηκώνοντας τους θεατές που είχαν κατακλύσει τον κεντρικό σταθμό μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ρενό Λεβιλενί με τον Σαμ Κέντριξ. Η Μόρις πέρασε με την πρώτη το 4.82μ. κάνοντας νέο ρεκόρ για να αποτύχει η Στεφανίδη στο πρώτο της άλμα. Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια άφησε τη δεύτερη προσπάθεια και επιχείρησε στο 4.87μ. πέρνοντας δικό της το ρεκόρ αγώνα και το προβάδισμα για τη νίκη, ενώ βελτίωσε τη φετινή της επίδοση στον κλειστό (είχε 4.85μ. από το Βελιγράδι). Η Μόρις που βρέθηκε και αυτή σε εξαιρετική μέρα έκανε ρεκόρ για το 2017 (είχε 4.84μ.) περνώντας και αυτό το 4.87μ.

Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στο 4.92μ. Πρώτη πήδηξε η Μόρις για να αποτύχει και ακολούθησαν ακόμα πέντε αποτυχημένα άλματα από την Αμερικανίδα και τη Στεφανίδη για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με νικήτρια την Ελληνίδα που είχε καλύτερες συνολικά προσπάθειες. Το 4.87μ. εκτός από ρεκόρ αγώνα είναι και ρεκόρ ντάιαμοντ λιγκ και κορυφαία επίδοση για το 2017 στον κλειστό στίβο.

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε η Αμερικανίδα Κέιτι Ναζότ με ατομικό ρεκόρ, περνώντας το 4.72μ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...