Παγκόσμια αναγνώριση για τον Κρίερ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παγκόσμια αναγνώριση για τον Κρίερ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 | 2:04 π.μ.

 

Μετά το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, ήρθε η παγκόσμια αναγνώριση και για τον προπονητή της, Μιτς Κρίερ ο οποίος κλήθηκε από την IAAF να είναι ένα από τους κεντρικούς ομιλητές του συνεδρίου των προπονητών που διεξάγεται παράλληλα με το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός προπονητής, ο οποίος είναι και σύζυγός της, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Κατέρινα μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου, όπου είχε αποτύχει να προκριθεί στον τελικό. Από τότε, η Στεφανίδη έχει φτάσει στο 4.91μ. (είχε ατομικό 4.76μ.) και στο βιογραφικό της βρίσκονται πλέον ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, ένα χρυσό παγκόσμιο, δύο χρυσά ευρωπαϊκά (σε αντοιχτό και κλειστό) και ένα χάλκινο (η μοναδική… παραφωνία) σε παγκόσμιο κλειστού. Επίσης έχει ένα διαμάντι και φέτος πάει για το δεύτερο. Στην ουσία, από τον Μάρτιο του 2016 (Πόρτλαντ) και μετά δεν έχει χάσει σε καμία μεγάλη διοργάνωση. Λογικό λοιπόν να αναγνωριστεί από την παγκόσμια ομοσπονδία η συνεισφορά του Κρίερ και να κληθεί ως ομιλιτής στο συνέδριο. Η ομιλία του θα επικεντρωθεί στην ψυχολογική προετοιμασία ενός αθλητή και στην επικοινωνία του με τον προπονητή στις προπονήσεις.

 

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...