Κουνενάκη Ειρήνη: Δυστυχώς στον Λόφο Παλλήνης το φετινό καλοκαιρι .....η πρόληψη μάλλον ξεχάστηκε - Ουδέποτε είχε συμβεί στο παρελθόν! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουνενάκη Ειρήνη: Δυστυχώς στον Λόφο Παλλήνης το φετινό καλοκαιρι .....η πρόληψη μάλλον ξεχάστηκε - Ουδέποτε είχε συμβεί στο παρελθόν!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 | 2:47 μ.μ.

Δυστυχώς στον Λόφο Παλλήνης το φετινό καλοκαιρι .....η πρόληψη μαλλον ξεχάστηκε η παραμένει ως τελευταία προτεραιότητα. Ουδέποτε είχε συμβεί στο παρελθόν! Και για όσους δεν γνωρίζουν, είναι περιοχή που συνορεύει με τα όρια του Πεντελικού Ορους, περιοχή που διέρχεται το Κεντρικό ρέμα, περιοχή με μεγάλες αδόμητες εκτάσεις. 
Περιοχή που έχει πολλες φορές στο παρελθόν, καεί.
Το 2009 κάηκαν σπίτια!
Οι φωτο ειναι δεξιά και αριστερά της οδού Σαλαμινος, δίπλα στο ρέμα!

 
  
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...