Νέα αρχή στον Παλληνιακό-Δηλώσεις Στασινόπουλου-Φώσκολου (Δείτε τα νέα αποκτήματα) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέα αρχή στον Παλληνιακό-Δηλώσεις Στασινόπουλου-Φώσκολου (Δείτε τα νέα αποκτήματα)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 | 11:42 μ.μ.

 

 

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτερά, η προετοιμασία του Παλληνιακού ενόψει της νέας σεζόν, με τον πήχη να έχει μπει ψηλά ενόψει της νέας χρονιάς.

Η λέξη ‘πρωταθλητισμός’ ήταν κάτι που ακούγονταν συνεχώς από τα στόματα των προσώπων που περιβάλλουν το σύλλογο, ωστόσο, ο Βαγγέλης Χαντές, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων», Γιάννης Στασινόπουλος, μπορεί να έλαμψε δια της απουσίας του ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έδωσαν το παρών όπως και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Αντώνης Φώσκολος.

Πριν από την εναρξη της προπόνησης, ο Βαγγέλης Χαντές μίλησε στους παίκτες από τους οποίους ζήτησε να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Στασινόπουλος άφησε το στίγμα του λέγοντας:

Στόχος αποτελεί η ομαδα να πραγματοποιήσει πρωταθλητισμό. Η ομάδα έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο όπου δεν χωρά αμφιβολία γι αυτό.

Εχουμε αποκτήσει παίκτες που γνωρίζουν τον πρωταθλητισμό και για εμάς και γι αυτούς θα πρέπει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει’.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικό διευθυντής κ. Αντώνης Φωσκολος, υποστηρίζοντας: Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια ομάδα κόσμημα για όλη την Αθήνα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και θα είναι πρότυπο οργάνωσης και συμπεριφοράς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρων. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Παλλήνας να αγκαλιάσει την προσπαθεια και ταν έα παιδιά να δουν οτι δημιουργούμε μια ομάδα με μέλλον’.

Όσον αφορά στο θέμα των παικτών το παρών έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα (Βασίλης Χαλκιάς, Αργύρης Σαμιος, Ηρακλής Αλεξίου, Γιάννης Νικηφοράκης, Αντωνης Κουβελης, Παυλος Μπιτιλης, Νικος Κετσετζογλου, Γιάννης Γεωργουδάκης και Χρήστος Μουστόγιαννης).

 

Όσον αφορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα αλλά και φυσική κατάσταση ενώ από αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν και το πρωί και το απόγευμα.

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...