Ο Χριστοφιλέας νέος τεχνικός των Καλυβίων - Οι πρώτες δηλώσεις του! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Χριστοφιλέας νέος τεχνικός των Καλυβίων - Οι πρώτες δηλώσεις του!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 | 11:27 μ.μ.

 

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων. Ο 32χρονος τεχνικός είχε ραντεβού σήμερα με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Πουλόπουλο, και μέλη του ΔΣ και έδωσαν τα χέρια, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωσή του. «Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου», τόνισε ο νεαρός προπονητής στο «epsanastisentra».

Η διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων, μετά το πρόβλημα που είχε ανακύψει από την προκήρυξη της ΕΠΣΑΝΑ, προχώρησε σε συναινετικό διαζύγιο με τον Σπύρο Κοντό και ανέβαλε την έναρξη της προετοιμασίας της για λίγες ημέρες. Μάλιστα, για το πρόσωπο του 53χρονου τεχνικού είχε μόνο τα καλύτερα να πει ο Νίκος Πουλόπουλος, ο οποίος σε σχόλιό του ανέφερε ότι κέρδισε ένα φίλο.

Σήμερα το πρωί η διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων είχε ραντεβού με τον Πάνο Χριστοφιλέα και μετά από λίγες ώρες οι δύο πλευρές έδωσαν και τυπικά τα χέρια για να συνεργαστούν στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του 32χρονου προπονητή, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του εμφανίστηκε έτοιμος για σκληρή δουλειά, προκειμένου να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας στο πρόσωπό του.

«Πάω σε μία ομάδα ή όποια έχει θέσει σοβαρούς στόχους και αυτό φαίνεται από την περυσινή πορεία της. Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS εύχεται ολόψυχα στον φίλο Παναγιώτη Καλή Αρχή, Καλή Επιτυχία και να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του με την νέα του ομάδα....

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...