Μερτύρης: Το ανέκδοτο της νύχτας από τον κο Ζούτσο στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, ΤΩΡΑ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Το ανέκδοτο της νύχτας από τον κο Ζούτσο στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, ΤΩΡΑ !!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 | 1:39 π.μ.

 

Το ανέκδοτο της νύχτας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, τώρα:  


Θανάσης Ζούτσος: ως δήμαρχος εκτελώ τις αποφάσεις του Δημοτικου Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης. 
Δεν συμμετέχω στο περιεχόμενο των αποφάσεων, μόνο τις υπογράφω και τις εκτελώ!

Ντροπή! Όχι άλλα ψέματα, ΟΧΙ άλλη υποτίμηση της νοημοσύνης αιρετών και πολιτών. 

Το Δημαρχοκεντρικό σύστημα έχει βρει στο πρόσωπο του κ. Α. Ζούτσου τον καλύτερο εκφραστή του και θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα δοθεί η σωστή, ρεαλιστική και δημοκρατική λύση που αξίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Για την αποχέτευση ο κ. Α.Ζουτσος είπε ότι αν με φώναζε ο κ. Τσίπρας δεν θα το έβαζα ως θέμα προς επίλυση γιατί έχει ήδη λυθεί..... 

Δυστυχώς, ο κ. Ζούτσος εξακολουθεί με τα ψέματα και τις υπερβολές του να υποτιμά όλους τους δημότες και το χειρότερο να τους αντιμετωπίζει σαν δημότες ενός άλλου δήμου. Φτάνει πια!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...