Στεφανίδη: Ευχαριστώ την Ελλάδα που έμεινε και πάλι ξύπνια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στεφανίδη: Ευχαριστώ την Ελλάδα που έμεινε και πάλι ξύπνια

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 | 3:30 μ.μ.

 
 

Η Κατερίνα Στεφανίδη δήλωσε -λίγο μετά την στέψη της ως παγκόσμια πρωταθλήτρια- ιδιαίτερα χαρούμενη και ευτυχισμένη που βρέθηκε στην καλύτερη κατάσταση όταν έπρεπε. 

Η 27χρονη Ολυμπιονίκης, και κορυφαία επικοντρίστρια στον κόσμο για το 2017, ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους που παρέμειναν ξύπνιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της, ενώ ξεκαθάρισε πως η αγάπη που παίρνει αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό για αυτήν καθώς έτσι τα αθλήματα του στίβου παίρνουν την δημοσιότητα που αξίζουν και χρειάζονται. 

Αναλυτικά όσα είπε δημόσια τηλεόραση: 

Για το χρυσό μετάλλιο: 

«Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Πιο σημαντικό είναι ότι έκανα Πανελλήνιο και Παγκόσμιο ρεκόρ για φέτος, καθώς αυτό δείχνει πως βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση όταν πρέπει. Ήταν μεγάλο βήμα ότι πέρασα το 4.91. Περίμενα αρκετή ώρα για να ξεκινήσω. Το πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα ήταν στο 4.65-4.75, γιατί αρκετές αθλήτριες δεν κατάφεραν να περάσουν αυτά τα ύψη, οπότε έπρεπε να περιμένω πολύ. Ήμουν λίγο τυχερή στο 4.82, ευτυχώς όμως πήδηξα παραπάνω για να μην έχουμε να λέμε». 

Για την αντίπαλο της την Σάντι Μόρις: 

«Η Σάντι (σ.σ. Μόρις) δεν έχει κάνει πολύ καλή σεζόν. Ήξερα ότι με αυτή θα αγωνιστώ. Δεν έβλεπα τα άλματα της. Όταν έριξε τον πήχη στο 4.82 σκέφτηκα ότι μου έδωσε την ευκαιρία και αναγκάστηκε να πάει στο 4.82 μου ήταν καλά». 

Για το αν έχει αντιληφθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται: 

«Όταν γίνεται κάτι καλό πάντα σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα. Δεν καταλαβαίνω σε τι επίπεδο έχω φτάσει. Ίσως επειδή εξακολουθώ να αγωνίζομαι και να έχω άγχος. Ήρθα εδώ με σκοπό να κάνω ένα καλό αγώνισμα. Κατά τα άλλα όλα ήταν ήρεμα». 

Για την αγάπη του κόσμου: 

«Μετά το Άμστερνταμ έχω δεχθεί πολύ αγάπη και αυτό δίνει δημοσιότητα στο στίβο, κάτι που το χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστώ που μείνατε ξύπνιοι και πάλι αλλά και για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...