Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Μανούσου Ριτζάκη στον Γέρακα - Ο πατέρας εκδικήθηκε με αίμα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Μανούσου Ριτζάκη στον Γέρακα - Ο πατέρας εκδικήθηκε με αίμα!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 | 2:47 μ.μ.

Απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μετά από τρεις ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα στις 15 Ιουλίου.

Πάνω του είχε τέσσερις σφαίρες, δύο στο κεφάλι και δύο στο σώμα.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον δολοφόνο του άνδρα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Θοδωρή Γαλαζούλα, του 20χρονου φοιτητή που είχε δολοφονήσει ο 23χρονος γιος του θύματος στις 8 Μαΐου 2016 στην περιοχή Άγιος Πέτρος της Πεντέλης, έγκλημα για το οποίο συνελήφθη.

Ο 60χρονος, που ήταν συνταξιούχος είχε παρκάρει το όχημά του στην συμβολή της Λεωφόρου Μαραθώνος με τη Λεωφόρο Σπατών, είχε περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου για να κάνει κάποια ψώνια και την ώρα που επέστρεψε στο αμάξι του,  ο δράστης τον πυροβόλησε τέσσερις φορές σύμφωνα με την ιατροδικαστή στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και αναμένεται να μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο Μανούσος Ριτζάκης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...