«Πρώτη» με συγκεκριμένες κατευθύνσεις στην Ατλαντίδα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Πρώτη» με συγκεκριμένες κατευθύνσεις στην Ατλαντίδα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 | 2:21 π.μ.

 
 
Την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε σήμερα η Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Ατλαντίδα. Παρόντες ήταν 26 ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων παραχωρήθηκαν από τον Παλληνιακό, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τσούνης έδωσε τις κατευθύνσεις για τη νέα χρονιά. «Πρωταρχικός μας στόχος η ανάδειξη νεαρών παιδιών», δήλωσε ο προπονητής των «μπλε» στο «epsanastisentra».
Στο ξεκίνημα της Ατλαντίδας ήταν 26 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων από την ομάδα νέων 6 παίκτες, κάποια νεαρά παιδιά από τον Παλληνιακό, ενώ και ταλαντούχους παίκτες της ευρύτερης περιοχής. Από πλευράς έμπειρων παικτών παρέμειναν οι Θεοδωράκης, Σιούτης, επανήλθαν οι Μαργέτης, Μπενέκος (ολοκλήρωσε τις σπουδές του), Τσαδήμας (ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία) ενώ επίσης από το Παλληνιακό αφίχθηκαν και οι Αραχωβίτης, Καβαδίας, Καστής.
Παράλληλα, αποκτήθηκε ο 27χρονος μεσοαμυντικός Νίκος Περιβολάρης από την Ελλάς Ποντίων και ο 22χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Τοντισάκης από τους Νικητές Ανθούσας. Στο ξεκίνημα ο Γιώργος Τσούνης μίλησε στους παίκτες και τους τόνισε: «Χρειάζεται όρεξη για δουλειά και πολλή υπομονή. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, η ομάδα θα χτιστεί με σκληρή δουλειά και επιμονή».
Ο τεχνικός της Ατλαντίδας μίλησε στο «epsanastisentra» για τη νέα προσπάθεια της ομάδας, σημειώνοντας: «Θα βασιστεί η ομάδα στα νέα παιδιά. Θα φτιάξουμε ένα νεανικό δυνατό σχήμα. Υπάρχει η φιλοδοξία και η διάθεση από τα παιδιά, όπως και η όρεξη για δουλειά. Ο μέσος όρος ηλικίας έχει χαμηλώσει και πρωταρχικός στόχος είναι η ανάδειξη νεαρών παικτών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα παλέψει για μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα». 
 


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...