ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΒΕΛΟΥΧΙ 4-2 // Δείτε ποιοι παίκτες θα φοράνε το περιβραχιόνιο του αρχηγού φέτος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΒΕΛΟΥΧΙ 4-2 // Δείτε ποιοι παίκτες θα φοράνε το περιβραχιόνιο του αρχηγού φέτος

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 | 2:33 μ.μ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία στο Καρπενήσι με την επικράτηση της ομάδας μας στο πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Βελούχι (ομάδα Γ Εθνικής) με 4-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Χρυσάφης, Αρκούδας, Μουστόγιαννης και Γεωργιουδάκης.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ 
Ορίστηκαν επίσης οι αρχηγοί του Παλληνιακού για την ερχόμενη σεζόν. Κούνας, Χρυσάφης, Κολοτούρος, Μουστόγιαννης και Πούλιος θα φορούν για φέτος το περιβραχιόνιο της ομάδας.

 
 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...