Καρκούλιας: Και ενώ ο ΔΗΜΟΣ???? ξεκουράζεται!!!!!!!!! από τις 28 Ιουλίου ισχύει η ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Και ενώ ο ΔΗΜΟΣ???? ξεκουράζεται!!!!!!!!! από τις 28 Ιουλίου ισχύει η ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 | 11:04 π.μ.

 

Και ενώ ο ΔΗΜΟΣ????  ξεκουράζεται!!!!!!!!!
από τις 28 Ιουλίου ισχύει η ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους
Ολοι σχεδόν οι Δήμοι έχουν προβεί σε διαδικασία ενημέρωσης των Δημοτών τους καλώντας αυτούς να προσέλθουν για ενημέρωση στην ταμειακή υπηρεσία τους και να ρυθμίσουν τα χρέη τους.  
Δυστυχώς η ΔΥΑΡΧΙΑ του  Δήμου μας είναι σε <<διακοπές>>,  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών για να χειρισθεί το θέμα δεν έχει ορισθεί (καθόσον όλες οι εξουσίες ανήκουν στην δυαρχία) με συνέπεια να έχουν χαθεί 20 ημέρες  από την προθεσμία που δίνει ο νόμος, εις βάρος των συμφερόντων των Δημοτών.
Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 52 του Ν.4483/17 μπορεί όποιος οφείλει , να ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως 30-09-2017 κατόπιν αιτήσεως εντός (4) μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου έως και 100 δόσεις κατά ποσοστό απαλλαγής από 100% έως και 50% από τις κατά Κ.Ε.Δ.Ε. προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής ή μη υποβολής ανάλογα με το αριθμό των δόσεων που θα επιλεχθούν. 
Συγκεκριμένα:
α) με εφάπαξ καταβολή απαλείφονται κατά 100% οι προσαυξήσεις .
β) από (2) έως (24) δόσεις , 80% ποσοστό απαλλαγής
γ) από (25) έως (48) δόσεις ,70% ποσοστό απαλλαγής.
δ) από (49) έως (72) δόσεις , 60% ποσοστό απαλλαγής.
ε) από (73) έως (100) δόσεις, απαλλαγή ποσοστού 50%. Οι δόσεις είναι μηνιαίες με ελάχιστη δόση των (20) ευρώ εκτός από την τελευταία που μπορεί να είναι μικρότερη .
Η πρώτη δόση της ρύθμισης καταβάλλεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερών υποβολής της αίτησης διαφορετικά θεωρείται ως μη υποβληθείσα . Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντιστοίχου μήνα ,αλλιώς υπάρχει επιβάρυνση με μηνιαία προσαύξηση 5% επί του ποσού της δόσης από την επόμενη της ημέρας που όφειλε αυτή να καταβληθεί

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...