Η βασίλισσα των αιθέρων είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και την λένε ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - 1η και στο παγκόσμιο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η βασίλισσα των αιθέρων είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και την λένε ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - 1η και στο παγκόσμιο

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 | 11:30 μ.μ.

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε τη συλλογή των χρυσών μεταλλίων κατακτώντας και την κορυφή του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου. Στον συναρπαστικό τελικό του επί κοντώ γυναικών ήταν και πάλι καλύτερη από τη Σάντι Μόρις, όπως και στο Ρίο. Μάλιστα έκανε και πανελλήνιο ρεκόρ με 4.91!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75Η Στεφανίδη πέρασε και με τη πρώτη προσπάθεια το ύψος στο 4.82, επίδοση που της έδωσε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Λονδίνο. Η Στεφανίδη είχε μία αποτυχημένη προσπάθεια στα 4.89, ωστόσο η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν σταμάτησε συνέχιζε να ανεβάζει τον πύχη στα 4.91 όπου πέρασε με τη πρώτη και αυτό το ύψος πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...