Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Ζούτσος βρίζει ύπουλα από έδρας τους πολίτες που ζητούν Δημοκρατία ;;;; [ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Ζούτσος βρίζει ύπουλα από έδρας τους πολίτες που ζητούν Δημοκρατία ;;;; [ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 | 1:39 π.μ.



Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS  εδώ και καιρό σας ενημερώνει με τα video που αναρτά για τις εξελίξεις του Κτήματος Καμπά και τα θυελλώδη δημοτικά συμβούλια της πόλης μας.


Οι αναγνώστες μας είναι οι περισσότερο ενημερωμένοι και μάλιστα από «πρώτο χέρι» για τις θέσεις και τις απόψεις του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων, των εκπροσώπων φορέων και φυσικά των πολιτών για το μεγάλο θέμα Καμπά.


Αυτό όμως που συνέλαβε η κάμερα μας, είναι έξω από κάθε φαντασία και αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της δημοτικής αρχής.


Δείτε πολύ προσεκτικά στο 00:28  ΚΑΙ 01:23 του BINTEO τι ψιθυρίζει ο δήμαρχος  την ώρα που ο συμπολίτης μας Γιώργος Αποστολίδης και μέλος της Τ.Ο. του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης αντιδρά στην ανάγνωση της πρότασης του δημάρχου που ξεκινάει με την φράση «Πρώτoν , την κατ΄ αρχήν ΑΠΟΔΟΧΗ των προτάσεων της εταιρίας ….»


Οι δημότες της Παλλήνης έχουν υποφέρει πολλά από την πολιτική του κου. Ζούτσου, αλλά τέτοιου είδους εκφράσεις είναι για αυτούς ανυπόφορες.


Όχι φυσικά, γιατί αποκαλύπτουν τις κρυφές σκέψεις του δημάρχου για αυτούς.


Ούτε βέβαια γιατί το πολύ προσεκτικά χτισμένο προφίλ του τσαλακώθηκε από τις διαμαρτυρίες των Δημοτών στην επιλογή του υπέρ της εταιρίας.


Αλλά για τις μηδενικές δημοκρατικές του αντοχές ως πρώτου πολίτη της πόλης.


Δήμαρχε.

Η Δημοκρατία δεν είναι απλώς μια ιδέα και μεγάλα λόγια.

Η Δημοκρατία είναι τρόπος ζωής που θέλει θάρρος, τόλμη και σεβασμό στην άλλη άποψη και εσύ δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις με τον ποιο επίσημο τρόπο τους επικριτές σου, που λένε ότι δεν την διαθέτεις.       

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...