Τραγωδία: Μητέρα τριών παιδιών έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τραγωδία: Μητέρα τριών παιδιών έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 | 11:42 μ.μ.


Γείτονες που την είδαν να ανεβαίνει στα κάγκελα του μπαλκονιού προσπάθησαν μάταια να την μεταπείσουν Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 37χρονη μητέρα στο Βύρωνα. 
Η γυναίκα άγνωστο, έως τώρα, γιατί, πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στην όδο Χρυσοστόμου Σμύρνης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, στις 6 το πρωί βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Κρέμασε ένα μαύρο φόρεμα και αμέσως μετά ανέβηκε στην κουπαστή και έπεσε στο κενό Γείτονες που την είδαν να πατάει στα κάγκελα του μπαλκονιού για να ανέβει στην κουπαστή, προσπάθησαν να την μεταπείσουν, φωνάζοντάς της να σταματήσει. 

Σύμφωνα τις μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα την ώρα που έπεφτε φώναξε κάτι, το οποίο, όμως, κανείς δεν κατάλαβε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...