Θεοχάρη Καίτη: Γιατί υπάρχουν και Δήμαρχοι που τιμούν την θέση τους ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θεοχάρη Καίτη: Γιατί υπάρχουν και Δήμαρχοι που τιμούν την θέση τους !

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 | 11:30 π.μ.

Σίμος Ρούσσος Δήμαρχος Χαλανδρίου
Γιατί υπάρχουν και Δήμαρχοι που τιμούν την θέση τους !

Μετά την άρνηση των υπηρεσιακών παραγόντων να υπογράψουν τις μισθοδοσίες των συμβασιούχων για τον Ιούνιο,λαμβανομένης υπ'όψη της απόλυτα αρνητικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε μη νόμιμες τις παρατάσεις των συμβάσεων και της κοινωνικής κατάστασης 100 οικογενειών εργαζομένων συμβασιούχων του δήμου που δεν εχουν πληρωθεί εδώ και ένα μήνα, ο δήμος Χαλανδρίου θα καταβάλλει κανονικά την μισθοδοσία Ιουνίου με "Εντέλλεσθε"του δημάρχου που υπογράφηκε πριν από λίγο.


Θεοχάρη Καίτη
Περιφερειακή Σύμβουλος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...