Θεοχάρη Καίτη Περιφερειακή Σύμβουλος: Mία δουλειά που θα δίνεται στο τεράστιο αυτό Μall θα χάνονται δύο και τρεις θέσεις εργασίας από την Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θεοχάρη Καίτη Περιφερειακή Σύμβουλος: Mία δουλειά που θα δίνεται στο τεράστιο αυτό Μall θα χάνονται δύο και τρεις θέσεις εργασίας από την Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 | 3:08 π.μ.



Δυστυχώς ο δήμαρχος Παλλήνης Κύριος Θανάσης Ζούτσος παρά την κατάθεση ψηφίσματος από κατοίκους και έντονης παρουσίας τους στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από μια πρόταση της αντιπολίτευσης για σταμάτημα των ομιλίων με την εταιρία Reds συμφερόντων Μπόμπολα για τουλάχιστον 3 μήνες ώστε να δούμε σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία την μη πραγματοποίση ανέγερσης του τερατώδους mall 90 χιλιάδων τμ στην περιοχή Κάντζας Παλλήνης προχώρησε με απόφαση 14 από τους 33 συνολικά δημοτικούς συμβούλους στην λήψη απόφασης επί προτάσεων της εταιρείας Κάντζα Εμπορική Α.Ε.!!! .

Ενός έργου που δεν υποχρεούται αυτή η εταιρία να δώσει το ελάχιστο πίσω στους κατοίκους για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης και στην καταστροφή χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή .

Αυτή η εταιρία αγόρασε εκατοντάδες στρέμματα γεωργικής γης που σε μία νύχτα με απόφαση ΛΑΛΙΩΤΗ ΤΟΤΕ μετατράπηκε σε εμπορική γη!
Η εταιρία Μπόμπολα μπάζωσε το κτήμα Καμπά όταν έφτιαχνε την Αττική Οδό δηλ.δεν πλήρωσε δραχμή !!

Καταστράφηκε ένα μεγάλο κομμάτι παραδοσιακής αγροτικής γής ένα κομμάτι του μεγάλο αμπελώνα της γης των μεσογείων. Μπορεί ακόμη να αλλάξει η απόφαση αρκεί και τα αρμόδια υπουργεία να ακούσουν την φωνή των κατοίκων . Δεν είναι όλα ανάπτυξη στο βωμό του χρήματος! Υπάρχει και η ηθική στην ανάπτυξη!!

Υπάρχει η άλλη πρόταση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής που θα έχει σχέση και με την παράδοση και με την προστασία του περιβάλλοντος.Τα παιδιά μας δεν χρειάζονται ούτε τέτοιου είδους διασκέδαση ούτε δουλειά στις γαλέρες των μεγάλων εμπορικών οίκων.

Εξάλλου μία δουλειά που θα δίνεται στο τεράστιο αυτό Μall θα χάνονται δύο και τρεις θέσεις εργασίας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...