ΚΤΗΜΑ "ΚΑΜΠΑ"... REDS...(ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ) - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΥ" - ΕΚΤΑΚΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΤΗΜΑ "ΚΑΜΠΑ"... REDS...(ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ) - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΥ" - ΕΚΤΑΚΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 | 11:03 μ.μ.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ...
ΠΑΛΛΗΝΗ...
ΚΤΗΜΑ "ΚΑΜΠΑ"...
REDS...(Μπόμπολας)


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΥ"

Η Αττική Γη, έρμαιο στα χέρια της... "ανάπτυξης".
Μιας "ανάπτυξης" κατά βάση Γερμανικής, αλλά όχι μόνο...!

Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", Αττική Οδός, Εμπορικό Κέντρο Σπάτων (McArthurGlen)...
Και ένα από τα τελευταία αδόμητα κομμάτια γης, ένας αμπελώνας, δημιούργημα του Ανδρέα Π. Καμπά από το 1875, να κινδυνεύει από την απληστία για πλουτισμό και την φιλοδοξία των "θηρίων", να κατασκευάσουν ένα ακόμη, τερατώδες αυτή την φορά, Εμπορικό Κέντρο, 90.000 τμ...!!!
Το "The Mall Attica"...!

Το αναπτυξιακό μοντέλο της κατανάλωσης, αυτό το στρεβλό μοντέλο που κατέστρεψε τον παραγωγικό ιστό της Ελλάδας, μετατρέποντας τους Έλληνες από παραγωγούς σε "υπερ-καταναλωτές" εισαγόμενων προϊόντων, κάποιοι θέλουν να συνεχιστεί. Ακόμη και μέσω επιβολής...!
"Αρνούμενοι" να δεχθούν την πραγματικότητα, πως η μόνη διέξοδος της Ελληνικής κοινωνίας από το σπιράλ της οκταετούς ύφεσης, είναι οι επενδύσεις στον πρωτογενή, δευτερογενή και υψηλής τεχνολογίας και έρευνας τομέα, παράλληλα με την βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό.

Αυτά και άλλα πολλά, θα συζητήσουμε σε μία έκτακτη εκπομπή, αύριο Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 από τις 14:00 έως τις 16:00, από την ιντερνετική ραδιοφωνική συχνότητα του e-roi. 

Συντονίζουν: "Οι... Ανάποδοι" Γιώργος Αποστολίδης και Βαγγέλης Αλιφέρης.
Καλεσμένοι: Ο δικηγόρος και μέλος της Νομικής Υπηρεσίας του Ε.ΠΑ.Μ. Γιάννης Γκινοσάτης και το μέλος της επιτροπής κατοίκων κατά του Εμπορικού Κέντρου, Ζέλα Φυκούρα.
Σας περιμένουμε...

ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...