Σπιτικό παγωτό για το σκυλάκι σου σε 3 βήματα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σπιτικό παγωτό για το σκυλάκι σου σε 3 βήματα!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 | 6:00 μ.μ.




Η σκηνή είναι γνωστή! Κάθε φορά που απολαμβάνεις το παγωτό σου, ο σκύλος σου σε κοιτάζει με λαχτάρα, ξερο-γλύφεται και δεν ξεκολλάει από δίπλα σου. 

Τώρα μπορείς να του δίνεις άφοβα το δικό του σπιτικό παγωτό, γεμάτο βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Άσε που αν ξεμείνεις θα το μοιραστείς μαζί του!
Τι θα χρειαστείς για να ετοιμάσεις περίπου 20 παγάκια – λιχουδιές:
  • 1 Μικρό πεπόνι
Περιέχει βιταμίνη Α και β-καροτένιο, αντιοξειδωτικά που προλαμβάνουν τις ζημιές στα κύτταρα των σκύλων και καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση και τη φλεγμονή.
  • ¼ φλιτζάνι γάλα καρύδας (100% βιολογικό)
Χρήσιμη Συμβουλή: Για να προσθέσεις ακόμη περισσότερη γεύση, βάλε φράουλες στο μείγμα σου.
Πως θα το φτιάξεις:
Πλύνε το πεπόνι κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Κόψτο στη μέση και στη συνέχεια με ένα μεγάλο κουτάλι καθάρισε και βγάλε όλους τους σπόρους. Συνέχισε κόβοντας μικρές φέτες πεπόνι από τα δύο μέρη, προσέχοντας να μην έχουν καθόλου φλούδα. Βάλε το πεπόνι και το γάλα καρύδας στο μπλέντερ και κάνε τα μαλακό πουρέ.
Ρίξε το μείγμα σε παγοθήκες και άστο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες. Όταν παγώσει, αφαιρεσε τα παγάκια από τις παγοθήκες και βάλτα σε ειδικό σακουλάκι για κατάψυξη.
Έτοιμο! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...