Δεν είναι όλοι κι όλα διατεταγμένα - Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ στον δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δεν είναι όλοι κι όλα διατεταγμένα - Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ στον δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 | 11:56 μ.μ.

 

Υπάρχει Ελπίδα, 
όταν ακούς τον Μερτύρη να λέει: 

-Σε ότι συμφωνήσουμε να διεκδικήσουμε, εμείς θα πρωτοστατήσουμε και θα αγωνιστούμε γι΄ αυτά.

Τον  Μπουντουβά να προτείνει: 

-να πιέσουμε την κεντρική εξουσία για την αλλαγή του χαρακτηρισμού της γης.

Την Κουνενάκη να αναλύει: 

-   τις καταστροφές που έχει υποστεί σκόπιμα το ιστορικό μνημείο (εργοστάσιο Καμπά) και την επιλογή της σύμφωνα με την συνείδηση της, υπέρ της διεκδικητικής  μας στάσης, έναντι της REDS. 

Τον Καρκούλια με δυναμισμό να προτρέπει:

 -να διακόψουμε  οριστικά τις διεργασίες και διαπραγματεύσεις  με την Εταιρεία.

Τον Καρατζά  με εξαιρετικές τεχνικές προσεγγίσεις:

 να αναδεικνύει τα προβλήματα και τις σκοπιμότητες, στον πολεοδομικό σχεδιασμό γύρω από το κτήμα Καμπά.

Την Μίλια Κόπτη να μάχεται δυναμικά.

Τον Πρόεδρο του Τοπ. Συμβουλίου Ανθούσας  Π. Δρακόπουλο να προτρέπει σε καθολική στάση όλων μας, με ενιαία αντίληψη, για όλα τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του Καλλικρατικού μας Δήμου,

και τους κατοίκους, παρά τον “ετσιθελισμό” του Δήμαρχου για συνέχιση της συνεδρίασης, αγνοώντας πως οι κάτοικοι δεν ζουν  όπως αυτός  από την κρατική χορηγία,  να παραμένουν μαχητικά αποδοκιμάζοντας τις μεθοδευμένες προσπάθειες, της τρόϊκας και των “βουβών” συμβούλων.

Μάκης Δαγρές

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...