ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ!!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ!!!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 | 10:08 μ.μ.




Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Θοδωρής Σμυρλιαδης σχετικά με την έλλειψη εδώ και ένα χρόνο χημικών τουαλετων στις λαϊκές αγορές της Παλλήνης τού Γέρακα και της Ανθουσας με αποτέλεσμα οι άνθρωποι για τις προσωπικές τους ανάγκες να καταφεύγουν στα οικόπεδα ακόμα και στις αυλές των σπιτιών!!!!!

Οι όποιες μεταθέσεις ευθυνών για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε άλλες υπηρεσίες ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ τους υπεύθυνους του Δήμου για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί !!!!
Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που βάζει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...