Απίστευτες σκηνές πρόκλησης, ψυχολογικής βίας, προσβολής των κεκοιμημένων και βεβήλωσης του ιερού χώρου του Νεκροταφείου Γέρακα με απλό θεατή την δημοτική αρχή !!! (Φωτογραφία) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απίστευτες σκηνές πρόκλησης, ψυχολογικής βίας, προσβολής των κεκοιμημένων και βεβήλωσης του ιερού χώρου του Νεκροταφείου Γέρακα με απλό θεατή την δημοτική αρχή !!! (Φωτογραφία)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 | 10:08 μ.μ.



Απίστευτες σκηνές πρόκλησης, ψυχολογικής βίας, προσβολής των κεκοιμημένων και βεβήλωσης του ιερού χώρου του Νεκροταφείου Γέρακα, έζησαν ανήμποροι να αντιδράσουν,όσοι άτυχοι πήγαν στις 27/7/17 να επισκεφτούν τους ανθρώπους τους. 

Ορδές τσιγγάνων, με αφορμή το μνημόσυνο ομοεθνούς τους, έβαλαν μέσα στο χώρο αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και ομπρέλες,και από το πρωί έως αργά το βράδυ, έστησαν κανονικό πανηγύρι,έπιναν, και μεθυσμένοι χόρευαν ακόμη και πάνω στα μνήματα(!!), λερώνοντας παντού με αποφάγια κλπ. 
Ανήμποροι και φοβισμένοι οι πολίτες παρακολουθούσαν αδυνατώντας να τα βάλουν με τις ορδές των εν εξάλλω καταστάσει  μεθυσμένων τσιγγάνων.
Τελικώς αποχώρησαν αργά τη νύχτα, αφήνοντας το χώρο σε άθλια κατάσταση, γεμάτο σκουπίδια με την πόρτα του γκαράζ ορθάνοιχτη, όπως και το πολύπαθο εκκλησάκι!

Οι ευθύνες που προκύπτουν για το Δήμαρχο και τους λοιπούς υπευθύνους για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας στο χώρο, μετά τη σωρεία ποινικών αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί είναι αμείλικτες και προφανείς:

1.Γιατί δε φρόντισαν να περιφρουρήσουν το χώρο κλειδώνοντας έστω τη γκαραζόπορτα, τη στιγμή που οι τσιγγάνοι ήδη από την προηγουμένη (26/7) είχαν δείξει τις προθέσεις τους? 

2. Πού ήταν ο φύλακας του χώρου έστω το πρωί? Ποιά είναι τα ωράρια εργασίας του και οι αρμοδιότητές του?

3. Οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής, τι ακριβώς έπραξαν για να περιφρουρήσουν το χώρο αλλά και την ασφάλεια των εντός αυτού πολιτών? Επισκέφτονται το χώρο?

4.Είναι αδιανόητο, αχαρακτήριστο και πέραν πάσης λογικής, ο ιερός χώρος ενός από τους αρχαιότερους και ιστορικότερους δήμους της Αττικής, να βρίσκεται για πάνω από 24 ώρες στο έλεος μεθυσμένων, περιθωριακών! Αυτό επιτείνεται και από το γεγονός ότι όπως αναφέρουν οι συγγενείς του μεταστάντος τσιγγάνου αυτός, δεν ήταν δημότης Γέρακα αλλά Σαντορίνης, όπως και από τις πάσης φύσεως αυθαιρεσίες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά την κατασκευή του μνήματος (διαστάσεις,τοποθέτηση ολισθηρών πλακιδίων κλπ).

Οι χειμαζόμενοι πολίτες που εν μέσω κρίσης πληρώνουν φόρους, τέλη κλπ απαιτούν από τη Δημοτική Αρχή άμεσες εξηγήσεις και δέσμευση για τις ενέργειες που πρόκειται να προβεί ώστε στο μέλλον να αποτραπούν τέτοια φαινόμενα.
Διαφορετικά το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.....

Α.Α
Δημότης Παλλήνης
Κάτοικος Γέρακα

 
Καφέδες και μπύρες πάνω στα μνήματα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...