Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο στον Γέρακα (ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο στον Γέρακα (ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 | 7:20 μ.μ.

 


Το θύμα, αγνώστων στοιχείων, φέρει τραύμα στο κεφάλι - Επί τόπου αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής

Θανάσιμα τραυματισμένος μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας άνδρας, στην περιοχή του Γέρακα Αττικής, στη συμβολή των οδών Μαραθώνος και Σπάτων.

Το θύμα, αγνώστων στοιχείων, φέρει τραύμα στο κεφάλι και ήδη στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής καθώς και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανήκει σε 59χρονο, αλλά δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί αν το θύμα είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Ωστόσο, αυτό που περιπλέκει το μυστήριο, είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι θείος 23χρονου, ο οποίος έχει προφυλακισθεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία 20χρονου στην Πεντέλη, περίπου πριν από ένα χρόνο.

Ρεπορτάζ σε εξέλιξη- Περισότερα σε λίγο

Πηγή Πρώτο Θέμα


Τελευταία ενημέρωση




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...