Μίλια Κόπτη: ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μίλια Κόπτη: ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 | 12:12 π.μ.

 

Η θέση και η στάση του καθενός σε ένα ζήτημα σαν αυτό της ανέγερσης του Mall στο κτήμα Καμπα, έχει σαφώς να κάνει με το πως ονειρεύεται την πόλη του, τι όραμα έχει για αυτήν. Θέλει μια τσιμέντουπολη σε στυλ αμερικάνικο όνειρο, που θα εξυπηρετεί συμφέροντα και μόνο, ή μια πόλη ανθρώπινη, φιλική περιβαλλοντικα, οικονομικά, και κοινωνικά προς τους κατοίκους; 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ. Σ. γίναμε επι τρεισήμισι ώρες θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου, όπου ο κ. Ζουτσος και ο κ. Κωσταντας έδωσαν μάχη εντυπώσεων για το ποιος κέρδισε τα καλύτερα ανταλλάγματα από την εταιρεία. Στην πραγματικότητα και οι δυο έχουν σοβαρές ευθύνες, γιατί ουδέποτε αντέδρασαν συλλογικά και αποφασιστικά απέναντι στο πρόβλημα, ισχυριζομενοι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. Έστω και τη τελευταία στιγμή η δημοτική αρχή πρέπει να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με την εταιρεία, να μείνει σταθερή στην απόφαση του 2015, να ενημερώσει τους πολίτες, να μελετήσει και να εξετάσει όλα τα νομικοτεχνικα δεδομένα και να δρασει διαπαραταξιακα και διαδημοτικα μαζί με τους όμορους δήμους που και αυτοί πληγονται, απευθυνόμενη και στην πολιτεία. 

Κάθε δημοτικός και τοπικός σύμβουλος οφείλει να τοποθετηθεί καθαρά και χωρίς υπεκφυγές στο Δ. Σ. της επόμενης Τρίτης, με μόνο οδηγό την συνείδηση του και την ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τον επέλεξαν. 

Μίλια Κόπτη

Δημοτική Σύμβουλος Παρέμβασης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...