Τα ονόματα των νέων -αξιολογημένων- Διευθυντών στα περισσότερα Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Αττικής (Πίνακες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τα ονόματα των νέων -αξιολογημένων- Διευθυντών στα περισσότερα Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Αττικής (Πίνακες)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 | 9:58 μ.μ.

 

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των νέων Διευθυντών (και) στα Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Αττικής με βάση την αξιολόγηση που προηγήθηκε. Τα στοιχεία που διαμόρφωσαν την τελική κατάταξη των υποψηφίων διευθυντών ήταν η επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση, η υπηρεσιακή κατάσταση - διοικητική, καθοδηγητική εμπειρία και η συνέντευξη. 

Η συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και ευχής έργον, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της να συνάδουν με τις προσδοκίες που καλλιεργούνται στην εκπαιδευτική κοινότητα, κατά προέκταση και στην κοινωνία, δεδομένου ότι το διακύβευμα είναι η σωστή -από κάθε άποψη- μεταφορά της γνώσης στα παιδιά των πολιτών της.

Κάποιες, πρώτες επισημάνσεις με βάση τον ήδη διαμορφωμένο πίνακα της τελικής κατάταξης. (ο αριθμός που βρίσκεται στο αριστερό κουτάκι κάθε ονόματος αναδεικνύει τη θέση αξιολόγησης που έχει στον τελικό πίνακα ο τοποθετούμενος διευθυντής.

Δοθείσης αφορμής: την πρώτη θέση στο σύνολο των υποψηφίων κατέχει ο κ. Δημήτριος Παυλής, διευθυντής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, με διδακτορικό και δεύτερο πανεπιστημιακό πτυχίο που τον ώθησαν στην κορυφή.


Δείτε την συνέχεια του άρθρου αλλά και τους πίνακες που αφορούν τα Δημοτικά Σχολεία: Παλλήνης, Γέρακα, Ανθούσας, Παιανίας, Γλυκών Νερών, Σπάτων, Αρτέμιδος, Ραφήνας, Πικερμίου, Κρωπίας και Μαρκοπούλου Μεσογαίας 


(ΕΔΩ)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...