Νέοι βανδαλισμοί στη παιδική χαρά του Λόφου Παλλήνης - Σταματείστε επιτέλους σεβαστείτε τον χώρο... (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέοι βανδαλισμοί στη παιδική χαρά του Λόφου Παλλήνης - Σταματείστε επιτέλους σεβαστείτε τον χώρο... (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 | 2:27 μ.μ.

Τα απωθημένα τους φαίνεται πως βγάζουν κάποιοι στα παγκάκια και στο χώρο γενικά της παιδικής χαράς που βρίσκεται στο Λόφο Παλλήνης.
Το φαινόμενο με την συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν είναι τωρινό αλλά κρατάει χρόνια. Το καλοκαίρι βέβαια η κατάσταση ξεφεύγει αρκετά. 

Οι βάνδαλοι δεν σέβονται τίποτα, ούτε τον κόπο της προέδρου του Συλλόγου κας Λεβειδιώτη που προσπαθεί μόνη της καθημερινά να κρατήσει τον χώρο καθαρό και σε καλή κατάσταση για τους κατοίκους  και τα μικρά παιδάκια της περιοχής.

Κάθε βράδυ άγνωστοι προς το παρόν, πίνουν τις μπύρες τους τρώνε τα σουβλάκια τους και μετατρέπουν τον χώρο σε σκουπιδαριό χωρίς να τους νοιάζει απολύτως τίποτα.

Δεν σταματούν όμως μόνο εδώ. Τελευταίο κατόρθωμά τους ήταν να καταστρέψουν ένα παγκάκι λες και είναι περιουσία τους.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν "τα μάτια τους δεκατέσσερα" και εαν πέσει στην αντίληψή τους κάτι περίεργο να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Αυτή η κατάσταση κάποτε πρέπει να τελειώσει και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

 
    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...