Καρκούλιας: Κωνσταντάς εναντίον Ζούτσου θα μάθουμε επιτέλους την αλήθεια ; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Κωνσταντάς εναντίον Ζούτσου θα μάθουμε επιτέλους την αλήθεια ;

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 | 11:01 μ.μ.

 

Τελευταία ο κ. Κωνσταντάς με συνεχείς αναρτήσεις στην ιστοσελιδα του, αναφέρεται σε δρομολογημένα επί των ημερων του ως Δημάρχου Παλλήνης εργα και προσκομίζει αποφασεις εγκριθέντων έργων αξίας 20.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο κ. Ζούτσος αφήνει να εννοηθεί ακόμη και στους συμβούλους του ότι τα ""έργα"" αυτά ειναι ""επιτυχία"" δική του!!!!

Προτείνω να γίνει δημόσια συζήτηση στο Δημοτικό συμβουλιο με θέμα ενημέρωση και προσκόμιση απολογιστικων στοιχειων του τέως Δήμου Παλλήνης έως το2010 -οπότε ίσχυσε ο νέος Καλλικρατικος Δημος- συζήτηση που δεν έγινε ποτέ με πρωτοβουλία του νυν Δημάρχου προφανώς για λόγους δικούς του.

Ειναι αναγκαια αυτή η συζήτηση για να σταματήσει η συνεχής πόλωση που δηλητηριάζει σχέσεις δημοτών και χωρίς να αναδεικνυεται η αλήθεια.
Οφειλει ο Δήμαρχος να αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία και σε περιπτωση αρνήσεως του(το πιθανότερο) ,να τεθεί ως θεμα από την μειοψηφία.
Οποιαδήποτε άρνηση δικαιώνει τον κ. Κωνσταντα και καθιστά κάθε αρνούμενο αναξιόπιστο και πολιτικά εμπαθή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...