Καρκούλιας: Φωτιές προ των πυλών του Δήμου; (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Φωτιές προ των πυλών του Δήμου; (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 | 10:21 μ.μ.


28 Ιουλιου και η αποψιλωση των ξερών χορτων των κοινοχρηστων χωρων βρίσκεται στο σταδιο του 10% της ολης κοινοχρηστης Δημοτικής επιφάνειας.Ειμαστε δηλ. ένα μήνα πριν την λήξη του καλοκαιριού και το συνεργείο καθαρισμού άρχισε την αποψιλωση την Δευτέρα 23 Ιουλίου. Περιοχές υψηλης επικινδυνότητας όπως Ανθούσα, Δέση ,Λοφος Παλληνης,Νέα Παλλήνη, Μπαλανα, ρεματα κτλ, έπρεπε εν όψει και των μελτεμιών του Αυγούστου να έχουν ήδη καθαρισθεί.Με την καθιερωμένη πρακτική και την εμπειρία ο εργολαβος θα ολοκληρώσει το έργο του τέλος Αυγούστου!!!!

Τι άραγε φταίει για την καθυστερηση αυτή;;;
Η ανικανότητα των υπευθύνων;; Η μη εγκαιρη έγκριση του προυπολογισμου λόγω λαθών και που η ευθύνη του καταρτισμού του ανήκει αποκλειστικα στον """παντοδυνάμο"""""γενικό Γραμματέα του Δήμου;; Οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι δημότες που έχουν καταβάλει τα χρήματα για την αποψιλωση με σκοπό την προστασία των ιδιοκτησιών τους.
Επισης οι αρμόδιοι!!!!!συντονισμένα δεν επιχειρουν καθαρισμό των οικοπέδων εντός των ενοτητων επιβαλλονταςκαι τις κυρώσεις που απαιτεί ο νόμος.
Η καθυστέρηση αυτη ενέχει τον συνεχή κίνδυνο επέλασης της κόκκινης λαίλαπας στον Δήμο.
κ.κ Αρμοδιοι!!!!!!!!

Η πυρκαγιά στο Δημαρχείο εξαιτίας της εγκληματικής ανευθυνότητας κάποιων ?????μας καλεί να ειμαστε πιο προσεκτικοί με τις περιουσίες των Δημοτών που καλούνται να προστατεύσουν εαυτούς από την αδράνεια η ανικανότητα των αρμοδίων.......
Τις θεσεις αυτές τις πρότεινα και όταν είχα """θεσμικό ρόλο.""

ΥΓ.Καλω όλο το δημοτικό Συμβούλιο να φωτογραφηθούμε στα ξεροχορτα ,δείχνοντας τους υπευθυνους αυτής της εγκληματικής ανευθυνοτητας προκειμένου να καταγραφουν στην συνείδηση των δημοτων!!!!!!!

 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...