Αποστολίδης σε αντιδήμαρχο Σταματίου: Δυστυχώς αντιδήμαρχε εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλιπής... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αποστολίδης σε αντιδήμαρχο Σταματίου: Δυστυχώς αντιδήμαρχε εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλιπής...

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 | 10:15 μ.μ.

 

Βράζει η Παλλήνη με την θέση που πήρε ο αντιδήμαρχος κος Σταματίου Θεόδωρος στο θέμα του Κτήματος Καμπά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 11.07.2017

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του κου Σταματίου ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω πως σχολίασε την στάση Σταματίου ο συνδημότης μας κος Γιώργος Αποστολίδης με τον οποίο τους ένωναν κοινοί αγώνες που σκοπό είχαν να μην κατασκευαστεί Εμπορικό Κέντρο στη περιοχή του Κτήματος Καμπά.

"Αυτή την τοποθέτηση θα τη ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες του είδους. Ο ομιλών επί χρόνια έστηνε το πολίτικο του προφίλ πατώντας πάνω σε αγνούς Δημότες αγωνιστές. 
Ο πολιτικός του λόγος "φιλολαϊκός", οι πράξεις του όμως "φιλοσυστημικές" και καλά καμουφλαρισμένες... 
Σήμερα όμως και μετά την πίεση των πολιτών του Δήμου μας αποκαλύφθηκε...  Όλοι οι πρώην συνοδοιπόροι του έχουν απομακρυνθεί και κανείς δεν τολμάει να τον υπερασπιστεί για την "κατ΄ ανάγκη πιρουέτα του". 
Μάταια προσπαθεί να πείσει για τον αλτρουισμό του ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, κατά κοινή ομολογία πήγε με τους εχθρούς της πόλης...
Δυστυχώς αντιδήμαρχε εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλιπής..."

 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...